FOND SOCIAL

Descoperă puterea economisirii și construiește-ți propria ta poveste financiară!

Înscrie-te acum în programul "Economisesc pentru mine" și transformă visele tale în realitate!

Dragi tineri, suntem înconjurați de o lume plină de tentații și ispite, care ne îndeamnă să trăim în prezent și să ne bucurăm de toate plăcerile efemere. Dar vă provocăm să mergeți mai departe, să găsiți echilibrul perfect între a trăi în prezent și a vă asigura un viitor financiar strălucit.

Astăzi, vă prezentăm un program care vă va face să vibrați de emoție și să visați în culori vibrante. "Economisesc pentru mine" este răspunsul la întrebarea: Cum pot să trăiesc viața din plin și să-mi asigur un viitor financiar sigur în același timp?

Înrolați-vă în programul nostru și veți descoperi că economisirea nu este o privare de bucurii, ci o oportunitate de a le amplifica și de a vă împlini visurile. Imaginați-vă că fiecare sumă economisită vă aduce mai aproape de acel concediu exotic pe care îl doriți, de acea mașină de vis pe care o admirați sau de acea independență financiară pe care o visați.

Și mai mult decât atât, dobânda pe care o veți primi prin "Economisesc pentru mine" nu este impozitată conform Codului Fiscal!

Fiecare leu economisit va crește și va fi investit în viitorul vostru.

Astfel, economiile voastre devin motorul călătoriei către libertatea financiară.

În plus, beneficiile programului nostru nu se opresc aici!

C.A.R. Top Invest nu percepe niciun fel de comision pentru depunerea sau retragerea banilor, iar economiile voastre sunt garantate de Fondul de Garantare al C.A.R. Aveți încredere că fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie financiară este un pas sigur și solid.

Haideți să devenim o comunitate puternică de tineri curajoși, determinați să-și construiască propriul viitor financiar de succes! Împărtășiți acest mesaj inspirațional cu prietenii voștri și sărbătoriți împreună descoperirea puterii economisirii!

A sosit momentul să vă asumați controlul asupra vieții voastre financiare și să transformați ideile și proiectele în realitate.

Fiți protagoniștii propriei voastre povești financiare!

"Economisesc pentru mine" - Programul revoluționar de economisire se adresează tinerilor cu vârsta între 20 și 40 de ani care vor să-și formeze un fond social solid, fără a retrage o sumă timp de 3 ani.

Se oferă o dobândă garantată, mai mare decât rata inflației.

C.A.R. Top Invest vă oferă oportunitatea de a economisi lunar între 500 și 1.000 lei și de a vă asigura un viitor financiar sigur!

Programul "Economisesc pentru mine" va începe să funcționeze începând cu data de 01.09.2023, iar în acest an vom acorda o dobândă de 10% pe an, plus capitalizare!

Avantaje:

  • Constitui un fond social considerabil pe parcursul a 3 ani.
  • Dobândă garantată, cu randament mai mare decât inflația.
  • Dobânda primită nu este impozitată conform Codului Fiscal.
  • Niciun comision pentru operațiunile financiare.   
  • Dobânda primită se capitalizează lunar, adăugând valoare economiilor tale.
  • Puteți să vă retrageți oricând, definitiv din program, sumele economisite, plus dobânda acumulată, vă vor fi virate în maximum 10 zile, în contul personal.                             
  • Economiile tale sunt garantate de Fondul de Garantare al C.A.R.

Nu rata oportunitatea de a te alătura celor 1.000 de tineri care vor să își construiască un viitor financiar solid!

Înscrie-te acum în programul "Economisesc pentru mine" și începe să economisești inteligent pentru obiectivele tale! 

FORMULAR ONLINE DE ÎNSCRIERE

© Toate drepturile rezervate - Casa De Ajutor Reciproc.

ECONOMISIRE CAR - ÎMPRUMUT CAR