ECONOMISIRE

Mulți oameni se gândesc adesea la metode cât mai sigure și eficiente de economisire care să le asigure confort și siguranță financiară. Cel mai eficient instrument care vă poate ajuta în acest sens este fondul social, bonificat cu dobânzi atractive, prin intermediul căruia membrii C.A.R. Top Invest pot economisi.

Dacă în plan financiar vă propuneți să aveți un sistem de economisire cât mai productiv, atunci următorul pas este obținerea calității de membru C.A.R. Top Invest. Acest lucru presupune participarea periodică la constituirea unui fond social iar depunerile dumneavoastră vor fi bonificate cu o dobândă care să le protejeze împotriva inflației. Bonificarea este mai mare decât media dobânzilor la instrumentele de economisire de pe piața financiar-bancară.

C.A.R. TOP INVEST vă oferă o dobândă pentru anul 2021 de 7 %, pe an, cu capitalizare. 

Economiile sunt garantate de către Fondul de Garantare al Caselor de Ajutor Reciproc. (www.fdgcar.ro )

Cu eforturi financiare minime, aveți ocazia să constituiți în timp economii, ele asigurând familiei dumneavoastră echilibru financiar și siguranță.

Mai mult decât atât, calitatea de membru C.A.R. Top Invest vine cu o mulțime de avantaje. Pe lângă avantajele economisirii și accesul la împrumuturi semnificative, aveți acces neîngrădit la formele de protecție a economiilor dumneavoastră prin Fondul de Garantare al C.A.R. De asemenea, puteți beneficia de câștiguri suplimentare importante prin dobânda pe care o primiți pentru fondul social. Aceste fonduri nu sunt impozitate, conform LEGII CODULUI FISCAL, NR. 227/ 2015, CAP. V, ART. 93, LIT. B, iar pentru administrarea lor nu se percepe niciun fel de comision!

Începeți să economisiți chiar de astăzi, devenind membru C.A.R.

In plus, beneficiați de flexibilitate la retragere, iar dobanda se calculeaza zilnic, in functie de soldul personal disponibil.

Avantaje:

  • Fără comision depunere;
  • Fără comision retragere;
  • Fără comision administrare;
  • Fără limită maximă de sumă;
  • Fără impozitarea dobânzii;
  • Flexibilitate pentru depunere și retragere;
  • Calcularea dobânzii la soldul zilnic disponibil.

La Top Invest mobilizarea economiilor constituie unul din principalele obiective. Acest proces înseamnă adunarea unor sume de bani de la un număr mare de persoane pentru a fi puse în comun într-un fond utilizat pentru acordarea de împrumuturi.  

© Toate drepturile rezervate - Casa De Ajutor Reciproc.